
برای اینکه بتوانید از بین عیق نانو و ایزوگام یک کدام را انتخاب نمایید میتوانید با مطالعه این مقاله به جمع بندی خاصی دست یابید
با توجه به سطح صاف اکثر پشت بامهای کشور و ساختاری که بعد از گذشت چند سال فرسوده میگردد، به کارگیری ایزوگام وعایق نانو بسیار مورد توجه است. اما سؤالی که برای اکثر مواقع پیش میآید این است که کدام روش میتواند نتیجه مؤثرتری را عرضه داشته و پایدارتر باشد؟ برای پاسخ به این سؤال با ما همراه باشید.
در فصل پاییز و زمستان و یا در مناطقی که به طور کلی بارش زیادی را تجربه میکنند، برای آببندی کردن قسمتهای مختلف ساختمان و جلوگیری از نفوذ رطوبت به آن، به ویژه قسمت بالایی یا همان سقف ساختمان از عایق رطوبتی استفاده میشود. از عایقهای رطوبتی معمولاً در همه مکانهایی که در معرض تماس با آب قرار داشته باشند مانند پشت بام، سرویس بهداشتی، حمام، استخر و… استفاده میشود و عدم استفاده و جدی نگرفتن آن میتواند منجر به نفوذ رطوبت به ساختمان و در نهایت بروز مشکلاتی از جمله زنگ زدن فلزات، رشد کپک و قارچها، یخ زدگی سازهها و… شود.
ایزوگام یکی از روشهای جدید عایقسازی به شمار میرود که جایگزین بسیار مناسبی برای قیرگونی به حساب میآید. همانطور که خیلی از شما شاهد استفاده بیشمار روش ایزوگام به جای روش قدیمی عایقسازی یعنی قیرگونی سقف بودهاید، این روش از محبوبیت بیشتری به نسبت روش قدیمی عایقسازی برخوردار بوده و شرایط بهتری را برای این گونه مسائل ایجاد کرده است.
- مقاوم در برابر حرارت
- وزن کم
- عمر بلند مدت
- قابلیت نصب آسان و با سرعت بالا
- مقاوم در برابر سرما
- انعطافپذیری بالا
این روش برگرفته از جدیدترین متدهای روز دنیا بوده که در بحث عایقسازی مورد استفاده قرار میگیرد. روش عایقسازی به صورت نانو را حتی خود افراد، بعد از آموزشهای جزئی میتوانند به صورت مناسبی انجام داده و حتی هزینه اجرا را هم به صفر رسانند. اما با این حال بهتر است که برای انجام آن از یک تیم مجرب و کارآزموده استفاده شود تا بیشترین نتیجه مفید حاصل گردد.
- طول عمر بالا
- وزن پایین
- قیمت مناسب
- اشتعال ناپذیری
- خاصیت ضد قارچ و کپک
- مقاوم در برابر اشعه UV
- جلوگیری از تغییر رنگ سطوح در طول مدت زمان
- خاصیت تمیز شوندگی آسان
- قابلیت پوشش کامل سطوح
- جلوگیری از لق شوندگی سطوح سنگی، سرامیکی و انواع مشابه
حال که تا اینجا ما را همراهی نمودید، به طور حتم آشنایی اندکی نسبت به عایق نانو و ایزوگام پیدا کردهاید. با همه موارد ذکر شده کدام یک از این دو روش عایقسازی، روش بهتری است؟
با بررسی و مقایسه روشهای ایزوگام و عایق رطوبتی با توجه به مطالب ذکر شده این نتیجه حاصل میشود که هم از نظر قیمت، هم از نظر عمر مفید و هم از نظر اجرای آسان و کاربردی بودن میتوان عایق رطوبتی نانو را به عنوان روشی بهتر در بحث عایقسازی ساختمان استفاده نمود.
نظرات شما درباره عایق نانو یا ایزوگام کدام بهتر است؟