راه‌های تصفیه روغن سوخته

راه‌های تصفیه روغن سوخته

(1 نفر) | 4208 بازدید | تاریخ انتشار: سه‌شنبه, 26 مهر 1401

راهکارهای خاصی برای تصفیه روغن وجود دارد که میتوانید در این مقاله از آنها آگاهی کسب کنید

راهکارهای تصفیه روغن مصرف شده

اگر برای سرخ کردن نیاز به روغن زیادی دارید نمیتوانید در هر دفعه سرخ کردن از روغن جدیدی استفاده کنید چرا که شامل هزینه‌های زیادی میشود. برای موارد این چنین اگر روغن بیش از حد گرم شده باشد و شروع به دود شدن کند، کیفیت آن کاهش یافته است پس نیاز به تعویض و یا تصفیه دارد، مثلا اگر از آن برای سرخ کردن فلافل استفاده میکنید، پس از پایان دور اول خوب است که دوباره از آن بوسیله تصفیه استفاده کنید. در رابطه با تصفیه روغن روش‌هایی وجود دارد که خدمتتان ارائه کردیم.

تصفیه روغن سوخته

آیا میتوانید از روغن سرخ کردنی دوباره استفاده کنید؟

بله، در حد چند بار میتوانید از روغن استفاده مجدد کنید که البته بستگی به این دارد که چه چیزی سرخ میکنید. غذاهایی مانند مرغ، روغن را سریع‌تر از اقلام دیگر مانند چیپس سیب‌زمینی تجزیه میکنند. اما روغن هر دو را میتوان حداقل سه بار مورد استفاده مجدد قرار داد و در برخی موارد میتوانید هشت بار یا بیشتر از روغن استفاده مجدد کنید. وقتی روغن به حالت قهوه‌ای رنگ رسیده باشد، به راحتی دود میشود و بوی چربی آن به مشام میخورد، پس زمان آن فرا رسیده است که آن را تصفیه و یا دور بریزید.

استفاده مجدد از روغن

نحوه تصفیه روغن سرخ کردنی با فیلتر قهوه

این روش دستی مدتی طول میکشد و میتواند روغن را با کمی طعم "استفاده شده" باقی بگذارد، اما ساده ترین روش است.
صافی توری را با فیلتر قهوه پوشانده و آن را روی ظرف بزرگی قرار دهید. حال روغن مصرف شده را از مسیر فیلتر عبور داده و اجازه دهید تا کاملا عبور کند. سپس میتوانید مواد جامد باقی مانده را دور بریزید.

تصفیه روغن

نحوه تصفیه روغن سرخ کردنی با دو قاشق نشاسته ذرت

افزودن نشاسته ذرت به روغن که مواد جامد را برای جدا کردن آسان جذب و به دام می‌اندازد، سریع‌ترین راه برای تصفیه کردن روغن سرخ‌شده بوده و طعم روغن را بهبود میبخشد.
1- به ازای هر فنجان روغن سرخ کردنی، یک چهارم فنجان آب و 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید.
2- مخلوط را به روغن گرم یا خنک شده اضافه کنید.
3- روغن را به آرامی روی حرارت ملایم گرم کنید البته نباید به مرحله جوشیدن برسد، مدام با کفگیر فلزی آن را هم بزنید تا مخلوط نشاسته شروع به سفت شدن کند، این عمل را بین ده دقیقه تا یک ربع صورت دهید.
4- روغن را از روی حرارت برداشته و از صافی توری ریز عبور دهید. اگر روغنتان کدر به نظر رسید نگران نباشید. پس از گرم شدن مجدد به حالت لازم خود خواهد رسید.

تصفیه روغن

با استفاده از این دو روش موجود میتوانید هم از اسراف و هم از هزینه‌های‌ اضافی جلوگیری نمایید. پس چه خوب است که برای سرخ کردنی های خود به ویژه مواردی که نیازمند روغن زیادی است از این روش‌ها استفاده کنید.

نظرات شما درباره راه‌های تصفیه روغن سوخته
امتیاز: