مزایای هل

مزایای هل

449 بازدید | تاریخ انتشار: پنج‌شنبه, 20 خرداد 1400

هل یکی از ادویه هایی است که دارای عطر و بوی بسیاری می باشد. این ادویه هندوستانی دارای مزایای بسیار در زمینه سلامتی انسان ها دارد  که شما را با آن آشنا می کنیم.

مزایای استفاده از هل

هل ادویه ای است با طعم وعطر و بوی شدید که دارای مزایای بسیاری می باشد. منشا آن هندوستان می باشد اما امروزه در سراسر جهان در دسترس است و در هر دو دستور العمل های شیرین و شور استفاده می شود. تصور می شود که دانه ها ، روغن ها و عصاره های هل دارای خواص دارویی چشمگیری هستند و قرن هاست که در طب سنتی مورد استفاده قرار می گیرند. در ادامه به مزیت و مزایای هل اشاره ای خواهیم داشت.

10 مزیت هل برای سلامتی

1. خواص آنتی اکسیدانی و ادرار آورکه ممکن است باعث کاهش فشار خون شود
هل ممکن است برای افرادی که فشار خون دارند مفید باشد. در یک مطالعه ، محققان روزانه سه گرم پودر هل به 20 بزرگسال که تازه مبتلا به فشار خون بالا تشخیص داده شده اند ، تجویز کردند. بعد از 12 هفته ، سطح فشار خون به طور قابل توجهی به محدوده طبیعی کاهش یافته بود.
نتایج امیدوار کننده این مطالعه ممکن است مربوط به مقادیر بالای آنتی اکسیدان های هل باشد. در حقیقت ، وضعیت آنتی اکسیدانی مبتلایان به فشار خون در پایان مطالعه 90 درصد افزایش یافته بود. آنتی اکسیدان ها با کاهش فشار خون مرتبط هستند.

محققان همچنین گمان می کنند که این ادویه به دلیل اثر ادرارآوری ممکن است فشار خون را کاهش دهد ، به این معنی که می تواند ادرار را برای از بین بردن آب جمع شده در بدن شما ، به عنوان مثال در اطراف قلب ، تقویت کند.

2. ممکن است حاوی ترکیبات مبارزه با سرطان باشد
ترکیبات موجود در هل ممکن است به مقابله با سلولهای سرطانی کمک کنند. مطالعات روی موش ها نشان داده است که پودر هل می تواند فعالیت آنزیم های خاصی را که به مبارزه با سرطان کمک می کنند افزایش دهد. این ادویه همچنین ممکن است توانایی سلولهای کشنده طبیعی در حمله به تومورها را افزایش دهد.
در یک مطالعه ، محققان دو گروه از موش ها را در معرض ترکیبی قرار دادند که باعث سرطان پوست می شود و به یک گروه 500 میلی گرم هل زمینی دادند که در روز تغذیه کنند. بعد از 12 هفته ، فقط 29٪ از گروهی كه هل را خوردند ، به سرطان مبتلا شدند یعنی 71٪ درصد در مقابل گرفتار شدن به سرطان مقاومت کردند و مبتلا نشدند. بیش از 90٪ از گروه شاهد تحقیقات روی سلولهای سرطانی انسان و هل نتایج مشابهی را یافتند. یک مطالعه نشان داد که یک ترکیب خاص در ادویه باعث تکثیر سلول های سرطانی دهان در لوله های آزمایش می شود.
حتی اگر نتایج امیدوار کننده باشد ، این مطالعات فقط بر روی موش ها یا در لوله های آزمایش انجام شده است. یعنی قبل از ادعای محکم تر و قوی تر ، تحقیقات انسانی لازم است.

3. به لطف اثرات ضد التهابی ممکن است شما را از بیماری های مزمن محافظت کند
هل سرشار از ترکیباتی است که ممکن است با التهاب مقابله کند. التهاب زمانی رخ می دهد که بدن شما در معرض مواد خارجی باشد. التهاب حاد ضروری و مفید است ، اما التهاب طولانی مدت می تواند منجر به بیماری های مزمن شود. آنتی اکسیدان ها که به وفور در هل یافت می شوند ، از سلول ها در برابر آسیب محافظت کرده و از بروز التهاب جلوگیری می کنند.
یک مطالعه نشان داد که عصاره هل در دوزهای 50 تا 100 میلی گرم در مهار حداقل چهار ترکیب مختلف التهابی در موش صحرایی موثر می باشد. مطالعه دیگر روی موش ها نشان داد که خوردن پودر هل باعث کاهش التهاب کبد ناشی از رژیم غذایی حاوی کربوهیدرات و چربی می شود.
اگرچه مطالعات زیادی در مورد اثرات ضد التهابی هل در انسان وجود ندارد ولی تحقیقات نشان می دهد که مکمل ها ممکن است وضعیت آنتی اکسیدانی را تا 90٪ افزایش دهند که این خوب است.

4. ممکن است به مشکلات گوارشی از جمله زخم کمک کند
هل هزاران سال است که برای کمک به هضم غذا استفاده می شود. برای تسکین ناراحتی ، حالت تهوع و استفراغ اغلب با سایر ادویه های دارویی مخلوط می شود. بیشترین خاصیت هل که مورد تحقیق هم میباشد و از آنجا که مربوط به تسکین معده است ، توانایی احتمالی آن در بهبود زخم است.
در یک مطالعه ، موش ها قبل از قرار گرفتن در معرض دوزهای بالای آسپرین برای ایجاد زخم معده ، عصاره های هل ، زردچوبه و برگ سمبونگ را در آب گرم تغذیه کردند. این موشها در مقایسه با موشهایی که فقط آسپرین دریافت می کردند ، زخم کمتری داشتند.
مطالعه مشابه روی موش ها نشان داد که عصاره هل به تنهایی می تواند به طور کامل حداقل 50٪ از زخم معده جلوگیری کند یا آن را کاهش دهد. در حقیقت ، در دوزهای 5/12 میلی گرم ،عصاره هل از یک داروی معمول ضد زخم معده موثرتر بوده است.

5. ممکن است بوی بد دهان را درمان کرده و از ایجاد حفره جلوگیری کند
استفاده از هل برای درمان بوی بد دهان و بهبود سلامت دهان و دندان یک درمان قدیمی است. در بعضی از فرهنگ ها ، تازه کردن نفس با خوردن کامل غلاف های هل بعد از صرف غذا انجام می شود. حتی تولید کننده آدامس Wrigley ازاین ادویه در یکی از محصولات خود استفاده می کند. دلیل اینکه هل می تواند به نفس تازه و بدون بوی بد منجر شود ، می تواند به توانایی آن در مبارزه با باکتری های شایع دهان مربوط باشد.

یک مطالعه نشان داد که عصاره های هل در مبارزه با پنج باکتری موثر در ایجاد حفره های دندانی موثر است. در برخی موارد لوله آزمایش ، عصاره ها از رشد باکتریها تا (2.08 سانتی متر) جلوگیری کردند. تحقیقات اضافی نشان می دهد که عصاره هل می تواند تعداد باکتریهای موجود در بزاق را 54٪ کاهش دهد.

6. ممکن است اثرات ضد باکتری داشته و عفونت ها را درمان کند
هل همچنین دارای اثرات ضد باکتری در خارج از دهان است و ممکن است عفونت ها را درمان کند. تحقیقات نشان می دهد که عصاره های هل و روغنهای اساسی دارای ترکیباتی هستند که با چندین سویه رایج باکتریها مقابله می کنند. در یک مطالعه آزمایشگاهی ، تأثیر این عصاره ها بر سویه های مقاوم به دارو کاندیدا ، مخمری که می تواند باعث عفونت های قارچی شود ، بررسی شد. عصاره ها قادر به جلوگیری از رشد برخی از سویه ها به میزان ( 0.99-1.49 سانتی متر) بودند.
تحقیقات اضافی در لوله آزمایش نشان داد که روغنهای اساسی و عصاره های هل به همان اندازه و گاهی اوقات از داروهای استاندارد علیه E. coli و Staphylococcus ،که باکتریهایی هستند که می توانند مسمومیت غذایی ایجاد کنند ، موثر تر هستند.
مطالعات لوله آزمایش همچنین نشان داده است که روغنهای ضروری هل با باکتری سالمونلا که منجر به مسمومیت غذایی می شود و کمپیلوباکتر که به التهاب معده کمک می کند ، مبارزه می کنند.

7. ممکن است استفاده ازآن تنفس و اکسیژن را بهبود بخشد
ترکیبات موجود در هل می تواند به افزایش جریان هوا در ریه ها و بهبود تنفس کمک کند. هل هنگامی که در رایحه درمانی استفاده می شود ، می تواند بویی نیروزا ایجاد کند که توانایی بدن شما را برای استفاده از اکسیژن در هنگام ورزش افزایش می دهد.
یک مطالعه از گروهی از شرکت کنندگان خواسته است که روغن معطر هل را به مدت یک دقیقه قبل از راه رفتن روی تردمیل به فواصل 15 دقیقه استنشاق کنند. میزان جذب اکسیژن در این گروه به طور قابل توجهی بیشتر از گروه دیگر بود. راه دیگری که هل ممکن است باعث بهبود تنفس و استفاده از اکسیژن شود ، شل شدن راه هوایی شماست. این ممکن است به ویژه برای درمان آسم مفید باشد. یک مطالعه روی موش و خرگوش نشان داد که تزریق عصاره هل می تواند باعث آرامش عبور هوای گلو شود. اگر این عصاره تأثیر مشابهی در افراد مبتلا به آسم داشته باشد ، ممکن است از محدود شدن مجاری هوایی ملتهب آنها جلوگیری کرده و تنفس آنها را بهبود بخشد.

8- ممکن است سطح قند خون را کاهش دهد
هل وقتی به صورت پودر مصرف شود ، ممکن است قند خون را کاهش دهد. یک مطالعه نشان داد که تغذیه موش ها با رژیم غذایی پرچرب و کربوهیدرات (HFHC) باعث می شود که سطح قند خون آنها بیشتر از زمانی که از رژیم غذایی طبیعی تغذیه می شوند ، بالا بماند.
هنگامی که به موشهای تحت رژیم HFHC پودر هل داده شد ، قند خون آنها برای مدت بیشتری از قند خون موشهای تحت رژیم طبیعی بالا نماند. با این حال ، ممکن است این پودر در انسان های مبتلا به دیابت نوع 2 اثر یکسانی نداشته باشد.
در یک مطالعه بر روی بیش از 200 بزرگسال مبتلا به این بیماری ، شرکت کنندگان به گروههایی تقسیم شدند که هر روز به مدت هشت هفته فقط چای سیاه یا چای سیاه همراه با سه گرم دارچین ، هل یا زنجبیل مصرف می کردند. نتایج نشان داد که دارچین , و نه هل یا زنجبیل ، کنترل قند خون را بهبود می بخشد.

9. سایر مزایای بالقوه سلامتی هل
هل علاوه بر مزایای ذکر شده در سلامتی ، از راه های دیگر نیز ممکن است برای سلامتی شما مفید باشد.مطالعات انجام شده بر روی موش ها نشان داده است که مقادیر بالای آنتی اکسیدان در ادویه می تواند از بزرگ شدن کبد ، اضطراب و حتی کمک به کاهش وزن جلوگیری کند.
محافظت از کبد: عصاره هل ممکن است باعث افزایش آنزیم های کبدی ، تری گلیسیرید و کلسترول شود. آنها همچنین ممکن است از بزرگ شدن کبد و وزن کبد جلوگیری کنند ، که خطر ابتلا به بیماری کبد چرب را کاهش می دهد.
اضطراب: یک مطالعه موش نشان می دهد که عصاره هل ممکن است از رفتارهای اضطراب آور جلوگیری کند. این ممکن است به این دلیل باشد که سطح پایین آنتی اکسیدان در خون با ایجاد اضطراب و سایر اختلالات خلقی مرتبط است.
کاهش وزن: یک مطالعه بر روی 80 زن مبتلا به دیابت ، دیابت با اضافه وزن و چاقی نشان داد که بین هل و کمی دور کمر رابطه وجود دارد. با این حال ، مطالعات موش در مورد کاهش وزن و ادویه نتایج قابل توجهی پیدا نکرده است.

10. امن برای اکثر مردم و به طور گسترده در دسترس است
هل به طور کلی برای اکثر افراد بی خطر است. رایج ترین روش استفاده از هل در پخت و پز است. این روش بسیار دارای تنوع است و اغلب به غذاهای هندی و غذاهای خوراکی ، و همچنین کلوچه های نان زنجبیلی ، نان و سایر محصولات پخته شده اضافه می شود.
استفاده از مکمل های هل ، عصاره ها و روغنهای اساسی با توجه به نتایج امیدوار کننده تحقیقات در مورد استفاده های دارویی آن ، معمولاً رایج می شود.

با این حال ، در حال حاضر هیچ دوز توصیه شده ای برای ادویه وجود ندارد ، زیرا بیشتر مطالعات روی حیوانات انجام شده است. استفاده از مکمل ها باید توسط یک متخصص بهداشت کنترل شود. علاوه بر این ، مکمل های هل ممکن است برای کودکان و زنانی که باردار یا شیرده هستند مناسب نباشد.
بیشتر مکمل ها یک یا دو بار در روز به میزان 500 میلی گرم پودر یا عصاره هل مصرف دارند. FDA مکمل ها را تنظیم نمی کند ، بنابراین اگر تشویق می شوید مکمل های هل توسط یک ارائه دهنده خدمات بهداشتی را امتحان کنید ، حتما مارک هایی را انتخاب کنید که توسط شخص ثالث آزمایش شده اند.

خواص هل و ویژگی های شگفت انگیز

هل یک داروی قدیمی است که ممکن است خواص دارویی زیادی داشته باشد. هل ممکن است فشار خون را کاهش دهد ، تنفس را بهبود بخشد و به کاهش وزن کمک کند. علاوه بر این ، مطالعات حیوانی و آزمایشگاهی نشان می دهد که هل ممکن است به مبارزه با تومورها ، بهبود اضطراب ، مبارزه با باکتری ها و محافظت از کبد کمک کند ، اگرچه شواهد در این موارد قدرت کمتری دارد.

با این حال ، تحقیقات انسانی یا تحقیقات کمی در مورد تعدادی از ادعاهای بهداشتی مرتبط با ادویه وجود دارد. برای نشان دادن اینکه آیا نتایج تحقیقات اولیه در مورد انسان اعمال می شودو اگر بله چگونه ، مطالعات بیشتری لازم است. با این وجود ، افزودن هل به غذاهای شما ممکن است روشی ایمن و موثر برای بهبود سلامت شما باشد. عصاره ها و مکمل های هل همچنین ممکن است فوایدی به همراه داشته باشند اما باید با احتیاط و تحت نظر پزشک مصرف شوند.

نظرات شما درباره مزایای هل
امتیاز: