نارگیل یک غذای کم استفاده با ارزش غذایی پنهان برای بدن است. محتوای چربی باعث سردرگمی انبوه چربی های سالم و ناسالم می شود، اما تعداد شگفت انگیزی از مزایای این آجیل غیر معمول وجود دارد.
نارگیل نوعی روغن بسیار منحصر به فرد را ارائه می دهد که از چندین ماده تشکیل شده است از جمله اسیدهای چرب با زنجیره متوسط، اسید لوریک و چربی اشباع شده. در دمای اتاق به صورت یک ماده نرم و تقریباً مومی شکل نیمه جامد است. روغن نارگیل به دلیل خواص سلامت بخش آن ارزشمند است و یکی از روغن های مفید برای استفاده در هنگام پخت و پز محسوب می شود. روغن نارگیل در حرارت بالا پایدار است در حالی که بسیاری از روغن های دیگر در اثر حرارت آسیب می بینند و آنها را برای پخت و پز بسیار ناسالم می کند. در چند سال گذشته، توصیه های تغذیه ای بر اجتناب از چربی، به ویژه چربی های اشباع شده متمرکز شده است. ما اکنون آنچه را که بسیاری از فرهنگها برای قرنها میشناختند، یاد میگیریم یا دوباره یاد میگیریم. چربی های سالم می توانند حاوی مقداری چربی اشباع باشند. کیفیت چربی های حیوانی به سلامت حیوان بستگی دارد. ما همچنین می آموزیم که بسیاری از روغن های گیاهی که زمانی سالم در نظر گرفته می شدند، با گرما آسیب می بینند.
یکی از خواص شگفت انگیز روغن نارگیل خاصیت ضد باکتریایی آن است. Monolaurin، یکی از مواد تشکیل دهنده روغن نارگیل، مدت هاست که به دلیل خواص مبارزه با حشرات شناخته شده است. این مواد در شیر مادر یافت می شود و برای جلوگیری از عفونت نوزادان بسیار مفید است. به نظر می رسد که شیر نارگیل می تواند از چندین نوع مختلف باکتری و قارچ محافظت کند. اسیدهای چرب شیر نارگیل ممکن است از باکتری هایی که باعث زخم معده می شوند محافظت کند.
شیر نارگیل ممکن است به محافظت از ما در برابر برخی ویروس ها و سیاه زخم نیز کمک کند. به نظر می رسد روغن نارگیل دارای توانایی منحصر به فردی برای کمک به محافظت در برابر حشرات بد است و در عین حال باکتری های خوب را به حال خود رها می کند. این یک ویژگی کمیاب و منحصر به فرد است و یک راه ایده آل برای جلوگیری از عفونت است. روغن نارگیل برای سال ها در مناطق استوایی به عنوان منبع مرکزی و تامین کننده اسیدهای چرب ضروری مورد استفاده قرار گرفته است. این مناطق حتی در مواقعی که آنتی بیوتیک وجود نداشت، از مزایای محافظت ضد باکتریایی برخوردار بوده اند.
روغن نارگیل خواص درمانی برای بسیاری از قسمت های بدن دارد. روغن نارگیل یک مرطوب کننده مفید برای پوست است. روغن نارگیل میتواند برای درمان و پیشگیری از عفونتهای پوستی مفیدتر باشد. همچنین می تواند مواد مغذی برای کمک به پیشگیری از برخی انواع سرطان فراهم کند. از نظر بالینی، بسیاری از بیماران با تمرکز بر چربی های سالم در رژیم غذایی خود مانند آووکادو، نارگیل (شیر و روغن) و آجیل به موفقیت در کاهش وزن دست یافته اند. شیر نارگیل یا روغن نارگیل را می توان به دلیل فواید سلامتی آنها مصرف کرد. روغن نارگیل را می توان با بیشتر روغن های دیگر هنگام پخت و پز یا تفت دادن در تابه استفاده کرد. شیر نارگیل گزینه ای برای افزودن به اسموتی ها یا چاشنی غذاهایی مانند سس کاری است.
چربی های خاصی برای رژیم غذایی ضروری هستند. نارگیل یک ماده بسیار متنوع است که می تواند از ما در برابر عفونت محافظت کند، پوست ما را بهبود بخشد. به دنبال روغن نارگیل در بخش مواد غذایی سالم فروشگاه مواد غذایی محلی خود باشید و لذت ببرید.