10 شغل برتر برای اهل غذا

10 شغل برتر برای اهل غذا

93 بازدید | تاریخ انتشار: چهارشنبه, 27 دی 1402

چگونه متوجه می شوید که برای موفقیت در یک شغل غذاخوری چه چیزی لازم است؟ برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد 10 زمینه برای علاقه مندان به غذا و اینکه هر کدام مستلزم چیست، ادامه دهید.

غذاخوری ها -- افرادی که نه تنها عاشق خوردن هستند، بلکه بی نهایت به همه چیزهای خوراکی علاقه مند هستند -- از همه گوشه های جهان و از همه اقشار زندگی می کنند. در واقع، غذا گرایی یکی از تساوی‌کننده‌های بزرگ در جهان است، زیرا به افراد مختلف از نظر اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی اجازه می‌دهد تا در شرایطی برابر با هم ملاقات کنند، زیرا از مزایای غذاهای مختلف، از شراب خوب و پنیر رسیده گرفته تا کارنیتاهای تاکو کامیون قدردانی می‌کنند. . آیا می خواهید در مورد هلو عالی بحث کنید یا یاد بگیرید که پنیر غالب را در یک کواترو فرماژی در کمتر از پنج ثانیه شناسایی کنید؟ یک غذاخوری احتمالا می تواند به شما کمک کند.

شاید تعجب آور نباشد که مشاغل غذاخوری به اندازه خود عاشقان غذا متنوع هستند. افرادی که غذا می‌خورند ممکن است سرآشپز، نویسنده غذا یا حتی کشاورز شوند تا به کشف مواد اولیه و آشپزی بپردازند. و از آنجایی که جهان در نهایت شروع به رسیدن به آنچه که غذاخورها همیشه می‌دانستند - که غذا خوردن چیزی بیش از یک ضرورت بیولوژیکی است - حرفه‌های مرتبط با غذا همیشه در حال توسعه هستند.

طراح و تزئین غذا

وقتی مردم در مورد کار یک طراح و تزئین کننده غذا می شنوند، طبیعتاً تا حدودی گیج می شوند. نکته چیست؟ آیا غذا به سادگی جویده نمی شود و بلعیده نمی شود؟ از طرف دیگر، متخصصان غذا می‌دانند که هر چه غذا جذاب‌تر باشد، احتمال فروش، خوردن و لذت بردن از آن بیشتر است.

طراحان مواد غذایی کارهای زیادی برای زیباتر کردن غذا انجام می دهند. آن‌ها معمولاً با عکاسان، بازیگران و تهیه‌کنندگان کار می‌کنند تا غذای جذاب بصری برای مقالات مجلات، تبلیغات یا قطعات طراحی ایجاد کنند و به نمایش بگذارند. برخی از آنها سرآشپزهای سابق هستند و تقریباً همه مادام العمر غذاخور هستند.
برخی از مدارس آشپزی و آموزشگاه‌های عکاسی دوره‌های سبک‌سازی غذا را ارائه می‌دهند، اما بسیاری از متخصصان بالقوه غذا، این هنر را با همکاری با دیگر سبک‌شناسان یاد می‌گیرند.

مربی غذا

افرادی که عاشق غذا هستند همیشه کنجکاو هستند که از کجا می آید و با آن چه کاری می توان انجام داد. به همین دلیل است که یک شغل عالی برای افراد این است که یک مربی غذا باشند.به خصوص کسی که زیبایی رشد و پختن غذا را با آموزش های ضروری برای کودکان ترکیب می کند. این افراد در رابطه با غذای سلامت و نحوه تولید غذا و چگونگی پخت و طبخ غذا اطلاعات لازم رو در اختیار دیگران قرار می دهند.

کارآفرین مواد غذایی

در طول تاریخ، برخی از بهترین آشپزی ها از ترکیبی از ضرورت و خلاقیت زاده شده اند و امروز نیز همین امر صادق است. و اگر اهل غذا خوردن هستید و میل به آزمایش دارید، ممکن است به چیز بزرگ بعدی در آشپزی برخورد کنید.

در واقع کارآفرین غذا، افرادی هستند که غذاها، سالاد، دسر و نوشیدنی های جدیدی را براساس ایده های خود تولید می کنند و از افراد می خواهند تا این غذا را تست کنند.

خریدار غذا

می توانید تفاوت های ظریف در طعم و بافت را تشخیص دهید؟ علاقه مند به جستجوی جهان برای طعم های خوب هستید؟ از چشیدن غذاها و نوشیدنی های مختلف به صورت روزانه لذت می برید؟ اگر چنین است، شاید خریدار غذا برای شما مناسب باشد.

شرح شغل برای یک خریدار غذا بسیار ساده است. مواد غذایی را برای خرید شناسایی و ارزیابی کنید. اینکه آیا این کار خوب است یا خیر بستگی زیادی به کارفرما دارد. به عنوان مثال، خریدار غذا برای یک شرکت خوش طعم، تنها در صورتی خوب است که شما عاشق این غذا باشید.

خریداران غذا معمولاً سوابق آشپزی دارند، اگرچه بسیاری با آموزش بازاریابی یا کسب و کار وارد این زمینه می شوند.

نویسنده/بلاگر غذا

برخی از غذاها دارای اشتیاق و قدردانی فراوان برای غذا و همچنین استعداد بیان خود از طریق کلام مکتوب هستند. برای این نژاد خاص از غذاخورها، اغلب بهترین انتخاب این است که نویسنده یا وبلاگ نویس غذا شوید. مطمئناً، ممکن است فاقد زرق و برق و اعتبار اداره یک آشپزخانه مجلل یا ایجاد جدیدترین شوق آشپزی باشد، اما شما می توانید در آموزش و اطلاع رسانی به دیگران در مورد همه چیزهای غذایی نقش داشته باشید.

منتقد رستوران بودن احتمالا سنتی ترین شکل نوشتن غذا است. با این حال، این روزها یک غذا نویس بودن بیشتر از صرفاً نقد غذا را شامل می شود. نویسندگان و وبلاگ نویسان مواد غذایی اغلب طیف گسترده ای از موضوعات را پوشش می دهند، مانند روندهای آشپزی، بازارهای کشاورزان و ...

کشاورزی

برخی از مردم ممکن است کشاورزی را در کنار سایر مشاغل «پر زرق و برق» غذایی تصور نکنند، اما شغل کشاورز کوچک شمارش معکوس ما را برای این واقعیت ساده کرد که محصولات کشاورزی صرفاً غذاهای خوشمزه ای هستند که هنوز از زمین کنده نشده اند.

بنابراین اگر از کاشت، پرورش و برداشت غذا لذت می برید، به فکر تبدیل شدن به یک کشاورز کوچک باشید. این می تواند یک راه عالی برای ایجاد شغل از انجام کاری که دوست دارید باشد.

سرآشپز تحقیق

اگر بی نهایت به غذا علاقه دارید، اما دوست دارید کاری کمی علمی تر از کار در رستوران انجام دهید، شاید یک سرآشپز پژوهشی شغل مناسبی برای شما باشد. سرآشپزهای تحقیقاتی در آشپزخانه‌های کاملاً مجهز و پیشرفته کار می‌کنند تا غذاها را برای ارزش بازار تولید و آزمایش کنند. هنگامی که یک سرآشپز یا کارآفرین مواد غذایی ایده ای برای یک محصول غذایی جدید دارد، اغلب آن را برای تجزیه و تحلیل و بازخورد به یک سرآشپز تحقیقاتی می فرستد. همچنین ممکن است به یک سرآشپز پژوهشی مفهوم یا ایده ای برای یک غذا داده شود که سپس باید به یک محصول خوراکی تبدیل شود.

سرآشپزهای تحقیقاتی می توانند مستقیماً برای شرکت های مواد غذایی کار کنند یا به عنوان مشاور مستقل تحقیقات مواد غذایی خدمت کنند. علاوه بر کار مستقیم با یک محصول غذایی، یک محقق مواد غذایی ممکن است با وظایفی مانند نامگذاری، بسته بندی یا بازاریابی محصول مورد آزمایش نیز درگیر باشد.

متخصص تغذیه

برای بسیاری از غذاخورها، غذا به طور جدایی ناپذیری با تغذیه مرتبط است. اما دستیابی به تعادل سلامتی-خوشمزه همیشه آسان نیست. کار متخصص آشپزی این است که به مردم بیاموزند چگونه غذای سالم را آزمایش کنند تا پتانسیل طعم کامل آن را به نمایش بگذارند.

همچنین این زمینه به سرعت در حال رشد است و برای افرادی که میل به کمک به دیگران دارند بسیار مناسب است.

سرآشپز اجرایی

علیرغم ظهور مشاغل جدید و هیجان انگیز مبتنی بر غذا در سال های اخیر، شغل اصلی بسیاری از افراد غذاخوری همچنان سرآشپز اجرایی در یک رستوران عالی است. و این رویا ممکن است برای عاشقان غذا با تجربه مناسب و قلب بسیار به واقعیت تبدیل شود.

اکثر سرآشپزهای اجرایی از مشاغل سطح پایین‌تر آشپزخانه شروع می‌کنند و به سمت بالا می‌روند. بسیاری از آنها آموزش رسمی از یک موسسه آشپزی دارند، اما برخی با کار کردن برای شخص دیگری این حرفه را یاد می گیرند.

نظرات شما درباره 10 شغل برتر برای اهل غذا
امتیاز: